Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova

Längtan efter en tystnad och ro

sömnen flyr undan

faller i bitar när jag fångar den

som ett moln

Poff

Vrider mig igen

ser mig omkring

ser hur natten flyr undan

igen

Det börjar bli ljusare nu

våren är snart här

och med den

färre mörka timmar

som påminner mig

om att det är natt

och att jag ska sova.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 17:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är just det där att man SKA som kan bli ett gissel.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár