Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver hur det var när jag operera mig. Första stycket är vad jag trodde min själ gjorde under tiden jag låg ner sövd i sjukhuset. Och jag kände precis så i första stycket efter en vecka tänkande.


Befinner mig ej på jorden

Följer stigen genom mörker
Finner mig själv
I
Den himmelska perrongen


I tystnaden
Uppkommer ljud

När hjärtat slår högt

Återuppväcks
För blodet som hostas ut

En falsk känsla av att ha varit klinisk död
I
Minuten

En spruta
Med kemikalisk medel injiceras
I den blå ådran

Ett par sekunder
Tickar

Somnar in i en djup dvala

Ögonlocken sakta stängs
Drömmar raderas

Medan sinnet tar sin vila


Medvetandet har återkommit
Ögonen sakta öppnas

Och tiden passerat

Minnet suddas ut
När drogen fått värka

Men återfår den

Som pussel bitar
Placeras varsamt tillbaks in i bilden

En känsla
Vidrig att uppleva

Av rädslan för mörkret

När intet var omkring mig




Fri vers av M.A.J.R
Läst 379 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-02-18 19:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark text..berör
2011-02-27

  Bibbi VIP
Fängslande och gripande att ta del av.
2011-02-22

  Linda CH VIP
Du förmedlar din känsla starkt!
2011-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och skickligt skrivet och beskrivet. =
2011-02-21

  Mr Lindemann VIP
Jag lägger mig ned i mörkret
för där trampar jag inte in dunkla stigar
utan tar mig an svärtan i vila
sedan bär jag med mig i mitt inre ett rike
som mig sedan inte längre sviker



lite inspiration från din dikt
2011-02-19

  M_Franke
så bra.....super bra helt enkelt
2011-02-18

  Ninananonia VIP
En traumatisk upplevelse.



Men jag minns att när jag mediterade i början så såg jag bara mörker. Ja men efter ett tag, såg jag klart.
Ja då kunde jag se bilder, färger och annat. Jag har även sett mig själv uppifrån.
:)
2011-02-18

  Maiah VIP
usch vilken obehaglig upplevelse....
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R