Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortsätter att söka bekräftelse


tills jag hittar mig själv.


och till sist inser att jag är bra. för att jag är jag.

men det känns fortfarande...



... som något väldigt





väldigt..


...









avlägset...




Fri vers av cykelstyre
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 19:29



Bookmark and Share


  Baystream
Om denna är sann - självkänsla nu med mia Törnblom. En bok. Hjälpte mig.
2011-08-22

  M.A.J.R
Bra förklarat i din dikt !
2011-02-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det kan va tungt, men här kommer en dos, om än liten sådan, bekräftelse å din väg:

du är bra, som du är.
inte bara bra, utan perfekt, i ditt eget varande.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre