Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var,hur,när får jag vara den jag vill? Vem ska styra över mig om inte jag själv? Spelar det någon roll om jag går utanför ramarna?


Omvänt

Knäna viker sig.
Benen hamnar under mig.
Kroppen skakar.
Vem sätter krokben för mig?
Under benen ligger kroppen.
Vem drar i mina spakar.
Händerna ligger under fötterna.
Huvudet är mellan benen.
Jag ligger nu så här och jag
kan inte röra en enda fena.
Vilken drar annars i rötterna?
Ryggen sitter bak och fram.
Allt är galet gjort
men mina tankar är rena.
Jag vet att samhället
satt och lagt mig här ensam.
Ensam?




Fri vers av demonsson
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson