Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämpla fast mig på väggen

Stämpla fast mig på väggen med en häftpistol
krossa mina fötter
bränn mig på bål
slå mitt ansikte sönder och samman

Stämpla fast mig på väggen med en häftpistol
stick en kniv i min rygg
sätt eld på mina händer
Stämpla fast mig på väggen med en häftpistol

Inget kan göra mer ont än såren som bränner
i min själ




Fri vers av mika
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-12-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika