Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra standard på låtarna denna gång..


"Melodi-festivalen (deltävling 3) !"

Ibland går det inte alls som man tänkt sig ! Jag röstade på 5 av bidragen ,allra mest på Simon Forsbergs ljuvliga ballad, "Tid att andas " , han slogs ut direkt ! Jag tror att den kan bli en hit ändå.. Samma öde drabbade en annan av mina favoriter , Linda Sundblads härliga "Lucky You" ! Och inte nog med det, Sara Lumholdts medryckande "Enemy" ,ja, den fick också respass ! Däremot vann en annan av mina favoriter, Eric Saades snabba pophit , "Popular", den gick direkt till globen ! Och Shirley Clamp med sina Angels gick till andra chansen med den läckra och häftiga "I thought it was forever" ,som jag också röstade på ! Play-Tones med "The King" ,som gick till Globen, en rockabillylåt som inte föll mig i smaken alls . Och Sara Varga med "Spring för livet" var en ballad som gjorde mig deprimerad, hon klarade knappt de högsta tonerna, men gick till andra chansen ändå.....
Två av fem, ingen särskilt bra kväll för mig......

-----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 21:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Intressant läsning! Tänk så olika musiksmak man kan ha - men jag håller helt med dig vad gäller den unge herr Saade! Shirleys Angels, Sara Lumholdt & Linda Sundblad var i mina öron bland det sämsta i årets Melodifestival. Gillade balladen med Simon men den hade inte haft något att hämta i en stor musiktävling tyvärr. Gillar dina "journalist-inlägg" om årets "Mello" - tack!
2011-02-20

  Catharina Edin VIP
Jag röstade på Simon Forsberg - stackarn - hoppas han får en fin framtid, med den rösten.
2011-02-19

  Robin V
När man tänker Melodifestivalen känner jag verkligen det är viktigt att jämföra inbördes. Inte jämföra med all annan 1000 ggr bättre musik som finns där ut. Det är trots allt bra tv-underhållning.

Eric Saades låt är nog den som är överlägset bäst av alla de låtar som tävlar i år. Jag tror den kommer ta hem rasket. Den har en grym refräng hur som helst. Sen blev jag lite småkär i Linda Sundblads tandställning.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska