Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svåra konsten med att förlåta ...


Förlåt dig själv

Det är lättare
Förlåta någon annan
Än att förlåta
Sig själv




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-20 19:53



Bookmark and Share


  Veronic@
Sanna ord!
2011-03-06

  Cris
Ja, det är det verkligen!
2011-02-20

    ej medlem längre
Ja att förlåta sig själv är svårt... men enda sättet om man ska orka gå vidare utan hat...
2011-02-20

    Maria Malm
Ja, det är väl en gåta att det är så..alla är vi bara människor.
2011-02-20

  prinscess VIP
att förlåta är livets stora gåta
tänkvärd text
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX