Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästa vän, Älskade vän.. Underbara, Fina Du.. Du gör mig så illa just nu.. Jag saknar dig.. Och jag hatar dig för vad du gör mot mig... Jag vill bara ha oss tillbaka..


Jag dör inte om du lämnar mig

Jag dör inte om du lämnar mig
Men jag kommer inte vilja leva

För du höll mig kvar ovanför ytan
när jag höll på att drunkna
Och du släppte mig inte en enda gång
under tiden jag lärde mig stå
Du höll mig hela tiden i handen
medans jag vacklade på kanten

Du lärde mig att man kan andas
utan att behöva tänka på varje andetag
Och du visade mig att man faktiskt kan le
utan någon särskild anledning
Med din hjälp
blev jag en hel människa
Jag kommer klara mig rent fysiskt
för du gjorde mig starkare än jag någonsin varit

Så nej, jag dör inte om du lämnar mig
Men du tar med dig min vilja att finnas

För du sydde ihop mitt hjärta
men några stygn fastnade i ditt...




Fri vers av aaniee
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-20 00:42



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Smärtsamt vacker
2011-02-20

  M.A.J.R
Läste hela texten, efter jag avslutade mitt läsande av denna text sa jag såhär: shiit den här dikten är otrolig bra =O

Och nu bokmärker jag den =)
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

aaniee