Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbare då...

 

I solens sken

målas husen om

och knopparna syns stora på träd och buskar

gatans yta vitnar

av saltet som bildäcken dragit med sig.

I rabatten

letar koltrasten mat under löven

och gräsets gula skador

syns som öar i det gröna.

 

I solens sken är våren på väg

snabbare då,

än när dagen är grå.

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-20 11:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga vårkänslor spirar.
2011-02-21

  Catharina Edin VIP
Väcker mina vårkänslor till liv -
2011-02-20

  Peter Olausson VIP
hopp om livet - i morse hade vi -22...Men nu är det faktiskt lita takdropp i alla fall.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra