Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden surrar och flyger runt, likt flugans.


Flugans ord



Flugans ord surrar
i ett fönster.
Orden surrar i
flugans fönster.
Fönstret surrar
i flugans ord.
Det ligger något i luften.
Något känns i atmosfären.
Det känns i hela kroppen.
Jag ryser bara jag tänker på det.
Något stort är på väg att ske.
Något annorlunda.
Något hemskt kanske
eller tvärtom.
Jag får sura uppstötningar.
Känner mig mera känslosam.
Fullmånen lyser.
Dagsljuset, när det är här
både smärtar och blöder.
Fåglarna flyger in i husets fönster
om och om igen.
Dem faller ner och dör.
Något är på gång.
Det känner jag.

Flugans ord surrar i fönstret.
I dessa ord finns kanske svaret
på mina känslor!?




Fri vers av demonsson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson