Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunden springer

Den lilla hunden
springer på vita gärden
I kapp med våren




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-20 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förtjusande!
Oemotståndligt för en hundälskare.
2011-03-05

  walborg
Vi hejar på lilla vovven så att våren kommer snart!
2011-02-21

  lisa"puzzle"svensson
sött :)
2011-02-21

    Maria Malm
Söt och fyndig.
2011-02-21

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika J