Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte söker sin ägare


Sitt eget ansikte
utkarvat i trä
med ådrorna
som tårvägar.


Detta såg hon
bakom sin seende blick
med evigheten
signerad i mungiporna 


Det finns ett ansikte
bakom slöjorna
som söker sin ägare 


Det finns någon
som ropar ens namn
i tystnaden



2004




Fri vers av Rachel Roth
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-12-14 07:23



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Saknar ord......
2005-12-15

  rebecca d VIP
med evigheten

signerad i mungiporna
också detta!!

det enda som förrestens tör mig lite är böjan: sitt eget ansikte, vet ej varför...kanske går över...:)
2005-12-14

  rebecca d VIP
Det finns ett ansikte

bakom slöjorna

som söker sin ägare

oh, så vackert..så dold o avslöjande på en gg! Underbara ord, stämning...gåtfull: vem är det som ropar... (jag har ju en en tolkning:). Den går rakt in i hjärtat, tänker också på dina ansikten i utställningarna.

tack!
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth