Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökande avstånd

Det är ett avstånd mellan oss
som jag vill överbrygga

men varje steg framåt
svaras av ett steg bakåt

istället ökar avståndet
trots de försök som görs
av mig
och av dig

så formas vi av mekaniska lagar;
du rör dig, jag står still

men när avståndet är oändligt stort
sträcker jag fortfarande ut min hand

genom världen, genom rymden
genom själva tidens väv
sträcker jag
mig efter dig




Fri vers av yoakimu
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 12:42



Bookmark and Share


  wildrose
Otroligt bra skrivet. Berättande.
Snyggt
2011-02-21

  AgnesP
Tycker hemskt mycket om den här. Så fin i språket. Och i det den berättar.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu