Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knarka i sömnen

Jag har knarkat i sömnen- på grund av den sången

Dem här kvällarna tror du kanske att jag överlever

& hoppas att jag inte ser dig stiga upp och ner i mina drömmar

framkallar feber- och det svänger i mina andetag inatt

 

 

& Jag dansar med dem vita månar i mitt fönster

Men jag tänker- behålla rösten när jag sjunger om ditt liv

För att det är min rätt att skola mina medtankar

om den kärlek du gav mig

 

 

& Jag hoppas att du tar vara på mig- när jag är där ute och försöker

drömma om dig.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av melancholia
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 14:17



Bookmark and Share


  Kim VIP
ja lite galet, gillar det SVÄNGER OM MIN ANDETAG I NATT!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia