Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan fängsla dig

och gömma ditt
fula väsen
Du liknar en kall vind
på väg mot ett eldhav
I hemlighet älskade hon dig
Glöm aldrig
hennes rodnad
när du krossade hjärtat
Ingen kommer någonsin att
komma nära dig
Dina läppar bär min nyans
du kan tömma våra ord
och skära ut mitt ansikte
ur ditt fotoalbum
Du kanske bär en skyddsväst
på jobbet
Förtränger din besatthet
Men vi vet att kulan
du befarar
har redan hunnit
krossa din bröstkorg
Du kanske kryper
och till med tigger
men du har bäddat
din död
med en ironi




Fri vers av melancholia
Läst 414 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-24 19:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stort djupt och stark känsla som berör inom!
2015-09-25

  aol
Vilken styrka djup och känsla som tar tag i en
2015-03-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar i sin virila styrka
2015-03-25

    Nora Lundberg
Fantastisk dikt tycker jag, läste om den två gånger!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia