Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas trädgård


Det oklippta gräset
den råa fullvuxna
mossan som blommar
i ensamhet

Mitt hjärta är i ett vackert tillstånd

Jag har växt träd buskar och blommor
om du vandrar ner mot min stig
där det inte längre finns ett stängsel

Väntar dig en överaskning
dockliknade lusthus och delikata
förföriska blommor infältade
i varandra som läder och silke
väntar tålmodigt på din beröring

Inte längre behöver du hugga
eller skära för att finna hem
Du behöver inte heller be om råd
eller om en karta

I min vackra trädgård
där finner du fullmogen
skönhet och tar du en tugga
hittar du viloplatsen som du
letar efter

Detta är en skönhet i balans







Fri vers av melancholia
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-12 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia