Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan min oskuld är du inte närvarande

Jag önskar att jag kunde spara mig själv
kanske bara en bit
även om den inte är mycket värd
Men det finns inga delar
som du kan bära
utan att folk känner igen dig
och tänker på mig




Bunden vers av melancholia
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-19 22:12



Bookmark and Share


  aol
Fick starka känslovibbar
2015-03-19

  Thurizas
vilken igenkänning jag fick. Tack för att du fick mig att blicka tillbaka och fick mig att sträcka på mig :D Vilken känsla du fick fram med dina ord här hos mig!!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia