Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden gömmer sig i tvättkorgen

Damm
cirkulerar mitt hem
Känslig
ännu känns
det som om du vore
här
Mitt i allt detta
hinner jag städa, äta och gråta
Du måste ju gå vidare
sådant är livet,
Inte kan du stanna här
Döden gömmer sig i tvättkorgen
där ligger doften utav dig
Nöje blandat med smärta
När solen tränger sig igenom mina
fönster är du kanske hemma
vid liv och utan mig




Fri vers (Fri form) av melancholia
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-23 21:41



Bookmark and Share


  aol
Kände en tår så denna skrift grep tag i mej
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia