Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, på dagen!


Just idag -
för hur ofta möter jag henne
på stan

just idag när det är på dagen!

hon, läkaren,

kanske en gång på två-tre år

hon går i sina tankar, ser mig inte

gå fram?
gå fram och?
vad har jag att säga
vad kan man säga

att jag tycker att det är lite konstigt
att hon går och handlar som alla andra

gå fram? Jag är väl ingen stalker

Jag har inget inget inget att säga
till henne
inget inget inget
till någon i hela världen

jag tror hon får mig att falla nu
svimma, skrika

vad väcker hon

barnonkologen




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 16:33



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Vilket sammanträffande! Och kluvenheten, känslorna fint beskrivna.
2011-02-21

  Deva
vilket möte du beskriver , och dina tankar som går sina egna vägar och minns;-)
2011-02-21

    ej medlem längre
En mycket bra beskrivning av hur svåra minnen plötsligt kan komma upp till ytan och vända uppochner på tillvaron ...
2011-02-21

  lodjuret/seglare VIP
att skriva är en konst
att skriva vackert är än mera
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP