Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg i ungdomens dar

sorg i ungdomens dar


Jag ligger och gråter
Skakar okontrollbart
När jag hämtat mig åter
faller jag ihop igen med fart

Vattnet runt om mig
i badkaret, är varmt
Känns som en kram från dig
och dina ord som låter armt

Min kropp blir tung
Jag känner mig matt
Det är inte lätt att vara ung
Det är svårt att sluta när man börjat




Fri vers av teaterapa
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa