Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt


om jag kunde hålla om dig
skulle jag hålla om dig
så att all kärlek jag känner för dig
skulle föras över till dig
och du skulle äntligen förstå
att själv älska dig




Fri vers av yoakimu
Läst 366 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-21 22:13



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
MyCket Bra- BoKmärkT
2011-04-23

  Katarina O´Nils Franke
Sorgset oåtkomligt. Fint
2011-02-22

  Johan Bergstjärna VIP
Gott!
2011-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker och talande dikt. =)
2011-02-22

    ej medlem längre
Denna dikt säger så mycket om kärleken,dessa ord skall jag visa min käresta.Tack!
2011-02-22

  stenen/ Yv Ericsson
får mig att tänka:
hur kan någon inte förstå att ta emot?
livet är märkligt,
lidandet besynnerligt.
varför läser fel person detta.
dvs, jag tex
mycket bra sanning, min vän.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu