Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menetys


Pidin hellästi kädessäni

Kaunista valkoista kyyhkystä

Avasin käteni

Lintunen levitti siipensä

Ja lensi pois

Ei palannut enään koskaan takaisin
























Fri vers av maija tuori
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-22 12:13



Bookmark and Share


  walborg
Kiitoksia kauniista sanastasi.
2011-03-06

  arja savela
Tuli mieleen että kyyhkynen lähti maailmalle rakentamaan rauhaa!
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori