Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

Tystnad...

Händer som möts
Fingrar som kramas

Stämning i luften
För första gången

Vill se din själ
Den känner som min

Inte ett ord mellan oss
Bara känslan

Känslan av ömhet
Innan våra vilddjur släpps lösa




Fri vers av Screaming Dragon
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-22 13:24



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
gillar!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Dragon