Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma punkten

Hon vann
Fann den

Trodde jag gömt den
Bortglömd för alltid

Lyckades tro jag var som andra
På ett unikt vis

Hon fann den
Slet upp den till ytan

Ditt jävla as
Kaoset kom tillbaka

Rädslan tillbaka
Exponering nere på noll

För att du fann den
Min ömma punkt

Hatar dig just nu




Fri vers av Screaming Dragon
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-22 16:36



Bookmark and Share


  M_Franke
Stark text, riktiga jävlar de där "känslouppväckarna"
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Dragon