Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig lugn

Kan dina fingrar omsluta
Kan du väcka lust

Tvinga fram att njuta
Dra hårt och robust

Få mig att känna
Du har kontroll

Få oro att lämna
Få den ner på noll

En extas som kan berika
När du mig tvingar

Att bunden få nå klimax och skrika
Allt pga dina bestämda fingrar











Fri vers av Screaming Dragon
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-22 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Screaming Dragon