Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad Astra

Svunnen tid
Känslor i mångfald
Trodde tiden glömt mig

Sen knackade den på
Öppnade och den sa..
Din tid är kommen

Lycka för ett tag
Även med demonerna i skallen
De håller sig lugnare

En dag kommer de tillbaka
Tiden visar när
Tiden är evig

Min tid är kommen
Tiden fann mig med budskapet
Ad Astra Per Aspera

Just nu Ad Astra
För mitt liv kommer alltid vända sig Per Aspera




Fri vers av Screaming Dragon
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Screaming Dragon