Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet!

En slump i mörkret

Ljus

Vann en känsla i mörkret

Lycka

Framtiden?

Vem bryr sig? Jag lever i nuet...




Fri vers av Screaming Dragon
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-06-03 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Screaming Dragon