Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du att leva nu?

I väntan på en annan dag
Rinner livet ur din egen hand
Vem ska få tillbaka dem gyllene åren
När dina tårar rinner längs din kind
"Jag ville vara älskad, en gång"
Men du levde med smärtan i ditt bröst
För du trodde säkert att ensamheten var starkare
Hur ser du på det nu
När glansen från din hud försvinner
Och dina läppar, okyssta, blir torra
"Jag vill se solnedgången bredvid dig.."
Men det blev aldrig av
"..fast solen går ner imorgon med"
Du glömde kanske bort
Att jag inte kan vänta förevigt
Du har sagt det nu
Att dina drömmar var förgäves
Du fick aldrig dela dem med någon
Vågar du att släppa taget nu
Vågar du bli älskad igen
För inatt var våren här
Och tog med sig det splitter från ett brutet jag
Jag har valt att leva
Vågar du att leva igen
Se solnedgången med mig




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 16:57



Bookmark and Share


  filosofian
JÄTTEVACKERT!
2011-03-06

  Blowingbubbles
Fina, poetiska rader
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson