Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade Ninna...


Du underbara (2011)


Du får mig att färdas,
en väg som ingen annan,
du är planetens kropp,
din kraft drar in mitt väsen.

Jag vet och jag tror,
du är, min utstakade väg,
en väg att bara, att följa,
tills tiden skiljer oss..

..för alltid...

.....men vi möts igen...

..du får mig att tro..

..på eviga möten....

..min älskade..




Fri vers av Järnkatten
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-23 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att våga färdas är stort!
Underbar är din reseskildring,
Här är kärleken befrielse, inte boja
2011-03-01

  mare VIP
Mycket fin
2011-02-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert skrivet. =)
2011-02-24

  lisa"puzzle"svensson
åh, så fin!
2011-02-24

  Daniel_78 VIP
en väg att bara att följa,

jag fastnade för denna raden
jag tycker den är ren och vacker
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten