Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (morgon)...

 

en solskensmorgon

pudersnö på gräsytor


flaggan fladdrar hårt


de passerande går snabbt

och andedräktsmoln skingras

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 505 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-24 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar tanka!


"och andedräktsmoln skingras"



@nn
2011-02-27

  Fredrik P. VIP
gillar framförallt
den sista versraden!
bra!
2011-02-25

  Monika A Mirsch VIP
gillar och sparar för kommande solskensmorgnar
2011-02-25

    Yarissa
Målande beskrivet!
2011-02-24

  Eva Helene VIP
Så vacker ögonblicksbild!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra