Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i magen

Mörka tankar snurrar okontrollerat
inuti mitt tomrum
Ingenting är rätt
Jag är förtryckt utav tablettruset
när jag försöker förtränga den starka längtan
av att få uppleva kärlek
När jag försöker förtränga
Att de enda fjärilar i min mage
är hånande ångest




Fri vers av Undergång
Läst 578 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-24 12:48



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Symboliskt...gillar det mörka och djupa i texten..berörs!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Undergång
Undergång