Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildmark

 

 

i flyktens vingslag

kopparskimrar korpen

 

solen bugar




Fri vers av Rachel Roth
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-24 14:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fantastiskt fina bilder ser jag!
2011-03-11

  Nina Nightwish
Mycket vackert
2011-03-04

  Eva Langrath VIP
Stämningsfulla ord som får mig att tänka frihet.
2011-03-02

    Mejja
En målad bild av ord.
Känslan infångad.
2011-03-01

  erkki
En vacker be- och förundran inför naturens skönhet. Rent. Avskalat. Skönt. Stämningsfullt.
2011-02-26

  Markattan
Ser hur dessa dina målande rader utspelas framför mig. Vackert.
2011-02-25

  Per Rydberg
Mjukt underfundig, vackert språk dessutom. Tack!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth