Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordón (almen)...

 

Nu farfars siestaträd

glömt livets grönska,

och grenar dystra, torra

säkert mer önska.

Mor och jag hör på

när far minns sin barndoms dár

och visar hur det var då.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-25 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin minnesbild du ger i denna dikt. Fint skrivet!


Träd är det bästa som finns ...


@nn
2011-02-27

    ej medlem längre
Vackert.
2011-02-25

  ULJO
Vilken fin minnesbild.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra