Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUKOUS


Kiitos Herra myrskyistä
jonka jälkeen tulee poutasää


Kiitos kyyneleistä
minkä jälkeeen helpottaa


Kiitos talven hyytävistä pakkasista
jonka jälkeen luonto kukkaan puhkeaa


Kiitos rakkaudesta ja hyvyydestäsi
ja että olet antanut minulle taivaskaipuun


Kiitos että voin luottaa lupaukseesi
että olet kanssani maailman loppuun asti


Kiitos armostasi että saan nähdä Sinut
kunnes minulla on aika siirtyä ajasta ikuisuuteen

Aamen




Fri vers av maija tuori
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 10:51



Bookmark and Share


  walborg
Kiitoksia hienosta rukouksestasi. Nautin lukemasta kaunista suomenkieltä täällä Ruotsissa .
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori