Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt, från 2008 tror jag.


Oh hear

Oh hear oh hear my tamburin.
How great it hits my ear.
Oh hear oh hear my tamburin.
Just whiped away my fear.

Oh hear oh hear my piano great.
Can't you please just play.
Oh hear oh hear my piano great.
Play my fears away.

Oh hear oh hear the thunderstorm.
Outside my large front window.
Oh hear oh hear the thunderstrom.
Makes all my fears now show.

I hear I hear you whispering.
So softly through the night.
I hear I hear you whispering.
"Oh come and hold me tight."




Fri vers av KaosFlickan
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan