Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon är du ser du mitt sanna jag


Någon är alltid JAG....

En famn att somna i
någon att vakna bredvid

Någon som lyssnar
som hör varje ord du säger

Någon som tröstar
som säger orden du behöver höra

Den någon är alltid jag

Men när det är jag som behöver bli hörd
När jag behöver en famn att somna i
Någon som torkar mina tårar

Då står jag själv, någon är alltid jag




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 21:54



Bookmark and Share


  peter markurth
känns
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria