Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du med låsta känslor

Du vackra kvinna jag beundrar
Du ser mig och blundar

Är jag fruktansvärd i dina ögon?

Ett ohyggligt vidunder som skrapats åt sidan

En begäran att få endast bringa dig lycka
Ett leende på dina läppar

Det ansiktsuttrycket du signalerar
Förvisar mig in i smärta

Sneglar när du hör min röst

Jungfru av skönhet
Fast knutten till en mörk grund

Där mina känslor kastas in i en bottenlös brun

Med hammare bankar du på mitt porslin gjorda hjärta

Men skjuter en pil
Igenom barriären
Infekterar mig utav kärlek

När det väl sprider sig i kroppen

Brinner mina fibrer för dig

Blodet bli varmare
Men sedan

Kyler du ner det

En känsla utav att vara identisk med sand
Då vinden blåser bort mig

Chanslös mot din nonchalans

I mitt inre
Där något är döende
I lust utav att känna dig

Du stänger ut mig

Och allt jag bemöter är din oträngliga skall




Fri vers av M.A.J.R
Läst 463 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-24 21:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Du utvecklas, har hittat ett ord här som är bra.
(Skojar i det jag skrev att ett ord är bra)

Klyschvarning utfärdas åt meningar som:
"En begäran att få endast bringa dig lycka "

"Där mina känslor kastas in i en bottenlös brun "

Originella uttryck:
"Ett ohyggligt vidunder som skrapats åt sidan"

"Och allt jag bemöter är din oträngliga skall"


Mening som bör ändras:
Med hammare bankar du på mitt porslin gjorda hjärta





Med hammare bankar du på mitt hjärta gjord av porslin
2011-03-31

    Mimmi17
Du blir bättre och bättre, riktigt fin!
2011-03-25

  Julio VIP
Mycket bra:)
2011-03-25

  Linda CH VIP
Vackert, smärtsamt om känslor av hopplöshet.
2011-03-25

  Järnkatten
Att älska och inte bli sedd är svårt...att älska, bli bekräftad men ändå inte våga är värre ändå, så bara lugn....
2011-03-25

    ADI Nehlin
underbart vackert..man känner smärtan
2011-03-25

  dead_prez
Nu tycker jag faktskt att du utvecklats en hel del sen jag läste dig sist, ett par rader är riktigt bra
2011-03-24

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet!


Hjärtat vet!
Ibland fantiserar vi ihop vad andra tänker om oss. Ibland stämmer det, ibland har vi fel.
Lär känna personen väl.
Kanske är hon hård på ytan men mjuk inuti.
Kanske känner hon som dig. Börja med vänskap.
Det är ett bra första steg. :)
2011-03-24

  Lena Själsöga Keijser
här skriver du
just detta; hur ett liv möter den bild den gjort av ett medlevande liv i mötet, så motsvarar ej det livet bilden...då sker det; antingen striden eller det du skriver... var varsam med din dörr, lyssna till din inre sång
2011-03-24

  Maiah VIP
Du gör bäst i att inte öppna den stängda dörren...bespara dig från den smärtan...
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R