Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind kärlek

Så självklart, uppenbart för vem som helst att se.
Du och jag, finns inget annat.
För alltid och vidare.
Evig lycka,
HA.

Om bara du vetat.
Om bara du sett, kärleken som väntar, bara på dig.
Men du ser inte, vill inte se.
Ensam står jag kvar, med all kärlek att ge, med lycka och framtid.
Att dela med mig själv, och endast mig.




Fri vers av Klara kanske
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 04:06



Bookmark and Share


  Cakki
word !
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske