Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särskilt tack till initiativtagande PRO-medlemmar i Kumla kommun.




Ett päron till arborist


Att ansa bland grenar med ynklig sekatör,
är inget som erfarna pensionstagare gör.
Förutan samtycke tas enhälligt ställning,
att utfärda beslut om omedelbar fällning.

Päronträdet det bastanta och pompösa  
föll för empirismen och skrutet ambitiösa,
seniorer som tramsade och vållade fel
och inte kunde nöja sig med sin beskärda del.




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 12:37



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Haha!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Loffe