Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykets självbedrägeri eller självbehärskning?




Int(r)e(s)sant?

 

Intresset ljuger aldrig, sägs det

Sant

Men ett visst slags ointresse
kan ibland vara skenbart osant - 
likt en pantominföreställning på radio

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Almagrundet
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Två minus blir ett plus, vareva? Vi är iaf duktiga på att krångla till livet för varandra... Teleforiskt krångelskrivet på ett som vanligt himlabra sätt:-)
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet