Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ger stunden lugn...

 

den mjuka trygga

rösten

ger stunden

lugn

 

tanken bakom

ej illasinnad

utan

positiv och snäll

 

goda tankar

producerar

leénden

och glädje

 

till vardagens

berörande 

små

lustigheter

 

(c) tk.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 207 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-27 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
absolut sant, mycket bra!
2011-02-27

  Ninananonia VIP
:) Fina sanna ord :)
2011-02-27

    ej medlem längre
En alltigenom lugn och ödmjuk ton i din dikt!


"goda tankar

producerar

leénden

och glädje"


@nn
2011-02-27

  Mr Lindemann VIP
En text som delar med sig av ömhet och en viss känslighet för den andre
2011-02-27

    ej medlem längre
Så sant.Vilken fin kärleksfull text. Gillas!!!!
2011-02-27

    ADI Nehlin
fin, en sådan röst behöver man
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra