Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största sorgen

En dag var jag allt

En dag var jag störst och vackrast.

I din värld fanns ingen bättre.

Så en dag,

föll en gardin för din blick.

Plötsligt fanns jag inte mer.

 

Den största sorgen

är att bli osynlig

när man redan blivit sedd.

 




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-27 19:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Håller med dig.. Fint beskrivet
2011-03-10

  Mr Lindemann VIP
Ja, nu kommer jag att skriva en snusförnuftig kommentaR:
Men viktigast av allt är att man ser sig själv och struntar ifall någon annan ser eller inte ser
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár