Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glas

vi kliver på glas du och jag
och vi har inte vett nog att ta på oss några skor

och glaset kommer från allas glömda sorg
och splittrar ljuset från underjorden att blända oss flera gånger om

men våra sorger är inte glömda riktigt än
men en dag, en dag växer vi upp

dom skapar oss en lag
men egentligen är det våran frihet dom tar

välkommen till lyckans obefintliga torg
hälsar en skylt oss, som ett hej då

och vi kliver på glas du och jag
dag efter dag

men en dag är vi inte längre barn




Fri vers av papperstrana
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 01:43



Bookmark and Share


  Mess
va fin. åh, jag gillar denna jätte mycket. *bokmärkt*
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana