Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mindre

Alla färger i din röst
kramar ur mig den sista känslan

mina öron blossar, kindbenen med. Orden slingrar sig mellan läpparna när jag försöker tysta dig med en kyss

jag är rätt bra på att gröpa ur innehållet ur mig själv,
din rygg ligger där och vrålar åt mig

men jag skäms inte, jag är inte ledsen och jag har inte dåligt samvete
det är ett hål, tomt och oändligt

du letar efter något i min blick
samma sak som jag ibland hittar i dina händer
jag råkar gömma mitt när jag höll så hårt i det jag fick av dig

naken inför dig
jag blir aldrig mindre än så




Fri vers av papperstrana
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-18 10:30



Bookmark and Share


  blått nagellack
"naken inför dig
jag blir aldrig mindre än så"

så himla himla fint.
2015-11-28

  Fru Intighet
Du är fortfarande fantastisk.
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana