Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i oktober -12.


kartong

vaknar upp i en alltför trygg famn
för att vira in mig i värme
ochvi trasslar in ursäkter och
bortförklaringar i allt annat runt om



skuldbelagd under ytan. för vill bara
hålla om dig inuti och se till så du
aldrig faller tillbaka in i ostabila
vanor. vill bara vara nog, tar dig för
givet och glömmer bort hur viktigt det
är att jag berättar om mitt liv



låter det hetta i bröstet. låter det
brinna som nyförälskelse fastän det
är allt annat än någonting som
eentligen kan kallas nytt



vi konverserar om varandra med
varandra. vi kan liksom inte
sluta återkomma till en särskild
utgångspunkt. kanske vändpunkt.
för det verkar hetta i dig också



ew det är väl bara fysiskt begär men
jag är väl inte sådan vi är väl inte
sådana. du helige ande du vackre gud
jag måste fan få hjälp att reda ut detta




Fri vers av papperstrana
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-21 22:42



Bookmark and Share


    nånja
intensiv
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana