Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtan leker bongotrummor



Du gav mig en sekund av din tid
och jag erbjöd dig mig evighet.

Och nu leker våra hjärtan bongotrummor
som slår i takt i en storbandsorkester
styrd av kärlekens rytm och en underliga känsla
av lycka och samhörighet.

Och den här orkestern tänker aldrig sluta att spela.





Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-12-14 23:47



Bookmark and Share


    Fia
Härlig beskrivning av kärleken. Det stämmer precis. Bra skrivet
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm