Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt henne gå



låt himlen bevara mörkret
vagga den vitnande kinden

i ullmjuka varma ställen

förlåt henne, hon som går
stilla anemiskt förbi

det stora virvlande grå
det hotande sprudlande livet

släpp henne nu
låt henne ta repet hon får

över gapet vid klipporna
i stormen och rubinhorisonten

och tindra hennes lyckliga blick i denna stund
som från rymden blickar mot den blå rund

jorden hemmet, aldrig begav sig
aldrig fann






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 10:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, vackert, och så fyllt av känsla.
2011-03-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP