Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon ger support...

 

En vemodskänsla stänger lyckans glädjedörr

den kryper upp ur hjärtats sorger ifrån förr

att glömma känslans kramper synes vara svårt

men kanske det lyckas om någon ger support

 

Sån hjälp skulle glädja ett skadat hjärtas tråd

och sömmen kan stärkas av många goda råd 

att visa på det fina som mänskor kan ge

det lockar fram läkning så ögon måste se

 

Att få se det vackra som livet bjuder på

det ska vi anamma och sorger bortåt slå

sen så kommer glädjen och skratten likaså

för snälla mänskor ler och öppnar himmel blå 

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 203 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-28 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2011-03-01

  Annie b'larsson VIP
: /
2011-03-01

  Ninananonia VIP
:)
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra