Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinliga invitationskort



Solfilm monteras
på kalla kontorsfönster

Gråar grå himmel

 




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 11:04



Bookmark and Share


  Deva
skrattar, människans dumhet..
2011-03-30

    ej medlem längre
snillig slutrad!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet