Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttar nog till spanien

i sommar. tänker stanna där.

skaffa ett jobb. eller bara sola fram till oktober.
träna och sova.

LEVA!

kanske åka till barcelona. om jag har pengar.

mot mycket förmodan. bli KÄR!

om inte annat. bara vakna på mårnarna

ta en cigg och äta en crossiant.

dricka kaffe.

skaffa en cykel. och hjälm.

göra utflykter bort till nya platser. in i mig själv och ut igen. för beskådning och lärdom.

fortsätta drömma.

och Skriva!

planera en utställning eller fortsätta med boken.

mest bara pröva någonting NYTT!

och känna efter om det är rätt för mig




Fri vers av cykelstyre
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 12:19



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Vi kan ju cykla tillsammans till paris
Där ska jag hälsa på släkten.
Inga dåliga planer för sommaren, fast skippa ciggen.
2011-03-06

    ej medlem längre
Jag har också funderat på att flytta till spanien :)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre